Opis forum
Piggy Penny Show- To zwykły bar ze striptizem, jest przykrywką, do handlu, ludźmi, bronią, narkotykami, wszystkim czym się da. Najczęściej w nim przebywają szemrani ludzie. W środku znajduję się kilka red room’ów oraz sala do tańczenia na rurce i mała widownia. Prezesem tego zakładu jest dość niepozorny i niebezpiecznie wyglądający 43 letni Rosjanin Dimitri Gustkov.
Pewnego deszczowego dnia, gdy wszyscy uciekali przed deszczem, przemoczony Dimitri stał na środku ulicy i rozmyślał o wszelakich sprawach które go drapią, Policja , cło i inne. Nie wiedział jednak że jego najlepszy przyjaciel Wladimir Kaluzko wpadł na pomysł otwarcia nowego biznesu. Miał on kupić stary striptiz Club na South Central i wyremontować go. Gdy Dimitri stał tak na ulicy, nagle wyjechał biały samochód który zatrzymał się tuz przed nim, wyminął go i zatrzymał się przy nim. Dimitri, wiedząc że to jego szofer, otworzył drzwi pasażera i wsiadł. „Gdzie jedziemy prezesie?” Zapytał szofer, Dimitri milczał chwilę gdy potem dodał „ Jedź do Wladimir’a coś chciał ode mnie”. Szofer gdy tylko usłyszał cel jego jazdy udał się do mieszkania w którym mieszkał Wladimir, była to obskurna nora gdzieś przy Glen Park, znajdował się straszny syf na podwórku a w oknie jarzyło się światło z telewizora. Dimitri, rozkazał szoferowi zatrzymać się tutaj, co szofer zrozumiał i wykonał. Dimitri po chwili siedzenia w aucie otworzył drzwi i wysiadł z samochodu. Idąc chodnikiem, poczuł na plecach wzrok wszystkich sąsiadów patrzących na niego, on jednak nie przejmował się nimi. Stanął przed głównymi drzwiami mieszkania, zapukał do nich lewą ręką, a prawą chwycił kolbę pistoletu wsadzoną do kabury. „To może być zasadzka” pomyślał, po czym odpiął od kabury pistolet, wyciągnął go i trzymał wzdłuż ciała. Po kilku minutach usłyszał klęcie jakiegoś Rosjanina, uspokoił się. Po chwili stania pod drzwiami, drzwi otworzył Wladimir, ubrany w różowy garnitur, oczywiście bez spodni. Gdy tylko Kaluzko zauważył stojącego Dimitriego w drzwiach z pistoletem w ręku, wpuścił go do środka. Po tym gdy już wszyscy weszli do mieszkania, drzwi zamknęły się, Dimitri rozglądnął się czy przypadkiem gdzieś nie ma ukrytego psa, zobaczył jedynie nagą, przykuta do łóżka jakąś kobietę, była to Afro amerykanka, dość wysoka wyglądała na młodo, nie to co jej partner Wladimir. Dimitri już cały uspokojony, schował do kabury pistolet i zapiął ją. Wladimir zaczął tłumaczyć dlaczego go wezwał i tak dalej. Po kilku minutach rozmowy, Dimitri wyciągnął brzytwę z kieszeni i podszedł do dalej przykutej kobiety, nie zastanawiając się zbytnio zatopił ostrze w jej gardle na połowę długości brzytwy i przeciągnął po gardle, gdy tylko brzytwa przeszła jak przez masło gardło Afro amerykanki Dimitri wytarł o pościel nóż i schował go. Wladimir widząc to lekko był podenerwowany. Dimitri z buta kazał się ubrać porządnie Wladimirowi po czym wyszedł z budynku mieszkalnego i udał się do auta, które cały czas czekało na niego. Gdy tylko wsiadł jako pasażer, szofer zapytał „dokąd teraz?” Dimitri za to odpowiedział „nie wiem, zapytaj Wladimira, zaraz wyjdzie”. I tak się stalo po chwili z mieszkania wylazł Wladimir ubrany w biały garnitur z dość sztywnie zapiętym płaszczem. Gdy tylko Wladimir wsiadł kazał się udać Szoferowi do Strip Club’u niedaleko stąd. Szofer wykonał zadanie, przywiózł ich w wskazane miejsce. Wladaimir rozkazał Dimitriejowi zostać tutaj. Dimitri trochę oburzony, został w samochodzie natomiast Wladimir wyszedł z samochodu i udał się do środka, po chwili można było usłyszeć serię z automatu, pochodzącą z środka budynku. Po chwili z budynku wypadł Wladimir ucieszony jak nigdy i wsiadł do środka auta mówiąc „właśnie kupiliśmy Striptiz Club”.
Chyba każdy wie gdzie znajduje się Pig Pen .
CENNIK:
Wódka: 30$
Wino:15$
Piwo: 10$
Wynajem red room’u: 150$ za godzinę.
Wynajem striptizerki: 200$ za 30 minut.
Wynajem Sali: 2000$ za dobę.
Rezerwacja miejsca przy rurce: 250$ za miejsce.
Rezerwacja miejsca przy stole: 100$ za miejsce.
Hejka, wybaczcie mi grafikę jednak nie umiem robić lepszej, niestety. Chyba każdy mnie zna, chciałem napisać aplikację na striptiz club aby trochę podnieś poziom przestępczości w mieście i wykorzystać ten biznes jako przykrywkę działalności Ic organizacji mafijnej, tydzień po aplikacji (Tej) postaramy się wrzucić ss’y z naszej gry oraz aplikację na PEŁNĄ organizację. Chciałem tez dodać że lubię was bardzo . PS: Wybaczcie krótką Historię ale do biznesu nie potrzebna jest taka długa
.